Luxe zeilcruises aan de Cote d'Azur

 

CANNES..ST TROPEZ...MONACO...ANTIBES...JUAN LES PINS....

 

Met de wind in je haren zorgeloos genieten van een heerlijke zeilvakantie langs prachtige plaatsenn en heerlijke baaien. Een onvergetelijk avontuur dat begint zodra je aan boord stapt. Elke dag aanleggen bij een bruisende badplaats, authentiek dorpje of een andere bijzondere ontdekking. Welk avontuur je beleeft, bepaal je zelf. Zeilen, zwemmen, snorkelen, waterskiën, cultuur op snuiven, culinair genieten of gewoon een dagje relaxen. Niets moet, alles mag. Dat is het motto van de zeilvakanties op de Mojo. 

 

Groepsverhuur en individueel

 

 

Luxe zeilschip verhuur naar de Cote d'Azur

Bijvoorbeeld ligplaats Monaco, de Formule 1 beleven, filmfestival te Cannes vanaf het jacht.

 

 

Alles is mogelijk. Prijzen op aanvraag!

 

Zorgeloos zeilavontuur

Met zijn 24 meter lengte is de Mojo, een traditioneel houten Mediterreane tweemaster (Gulet). Onze  zeilcruise aan de Cote d'Azur in Frankrijk. Na een warm welkom hijsen we de zeilen en volgen we verschillende vaarroutes langs de Cote d'Azur. Waar we historie, zee, rust en ruimte ervaren. 

We gaan voor anker in blauwe baaien en genieten van culinaire maaltijden met verse vis, vlees, groente en fruit. Onze bemanning staat 24-uur per dag klaar en doet er alles aan om jouw droomvakantie te laten uitkomen.

Zeilen in Frankrijk, de Cote d'Azur , is een zeilvakantie om nooit meer te vergeten!

Je kunt de zeilboot huren op prive basis.

Reisgezelschap

Meezeilen en wegdromen op de golven kan samen of met vrienden/familie. Op ons zeilschip kunnen wij 12 gasten verwelkomen.

Heb je iets te vieren en wil je er samen met je familie, je gezin, je jaarclub of je collega’s een onvergetelijke tijd van maken? De Mojo heeft speciale (zakelijke) groepsarrangementen. We bieden een tot in de puntjes verzorgde reis. Ook kun je de Mojo privé huren.  

Sportief én cultureel

Of je nu sportief bent of houdt van schilderachtige stadjes, varend op de Mojo kan het allebei. Afwisselend gaan we voor anker in prachtige baaien en meren we aan in gezellige havenstadjes en dorpjes. Oude culturen herleven wanneer stille getuigen van een fascinerende geschiedenis voor je ogen opdoemen.

Als we voor anker liggen, kun je een duik nemen in het azuurblauwe water. Ook de sportievelingen aan boord hoeven zich niet te vervelen. Snorkelen, kanoën en waterskiën, het is allemaal mogelijk aan boord van de Mojo.

En als zeilen in je bloed zit mag je zelfs achter het roer plaatsnemen!

Culinair genieten

Genieten aan boord betekent genieten van culinaire hoogstandjes.

Terwijl je slentert over de markt en de mediterrane geuren op snuift haalt onze chef zijn verse vis, vlees, groente en fruit bij de plaatselijke afslag en bazaar. Om vervolgens de lekkerste Franse gerechten op tafel te zetten. Kok op aanvraag.

Je hoeft alleen maar te genieten van de zon, de zee en elkaar. 

 

Bekijk de video

 

Mojo Yachting Promo from Peter Schagen on Vimeo.

Saint-Tropez | Cote d'Azur