Luxe zeiljacht

De Mojo is een Turks - traditioneel gebouwd - houten motorzeiljacht. Met houten schepen hebben Turkse werven faam gemaakt. De degelijkheid van hout en de honderden jaren ervaring van vaklieden met het construeren van schepen maken de Gulets bijzonder. Een houten boot kan tegen een stootje en heeft een goede gewichtsverdeling. De Mojo ligt in de Cote d'Azur en vanuit deze haven vertrekken de luxe zeilcruises van 8 dagen.

Luxe categorie

Uitgerust met comfortabele tweepersoons hutten is de Mojo een zeiljacht in de luxe categorie. Iedere hut heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel, apart electrisch toilet met bidet systeem, kast, bergruimte en elektra-aansluiting. De airconditioning is per hut te bedienen en gedurende de avond beschikbaar (ivm aggregaat), Alle hutten hebben ramen/patrijspoorten en zijn voorzien van tweepersoonsbedden. Twee hutten zijn ingericht met een extra bed (kinderbed).

De Mojo is ook uitgerust met de modernste communicatie apparatuur zoals met een 4G WIFI router en 3G/4G antenne. Bovendien heeft de Mojo een uiterst modern radar en fishfinder.

Ontbijt ~ lunch ~ diner

Eten en drinken is op de Mojo goed verzorgd. Kapitein Orkan is de hoofdverantwoordelijke op het jacht en is een fervent zeiler, afgelopen jaar heeft hij nog 2 regatta's gewonnen. De kok is, na de kapitein, de belangrijkste persoon aan boord. Hij verzorgt de culinaire verrassingen voor passagiers en bemanning en heeft een volledig ingerichte moderne keuken tot zijn beschikking. Een zeilvakantie met de Mojo is dan ook een culinair avontuur om je vingers bij af te likken.

Comfortabel teakhouten dek

Het leven tijdens de zeilcuise op de Mojo speelt zich grotendeels af op het sfeervolle teakhouten zonnedek. U heeft er de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op de comfortabele zonmatrassen. Het schip heeft ruimte voldoende om enige privacy te kunnen hebben of samen te genieten. Op het achterdek is een luxe loungebank. Daar bevindt zich ook een grote eettafel. Aan boord kunt u een keuze maken voor een zonnige of schaduwrijke plek.

Moderne media

De Mojo beschikt over een professionele muziekset, TV, Dinghi of bijboot. U kunt ook gebruik maken van Wifi.

Veiligheid

Veiligheid staat naast comfort en service vooraan bij de Mojo Yachting organisatie Uitgerust met een volledige navigatie, voorzien van een reddingsvlot en voldoende reddingsvesten voor passagiers en bemanning, brandblusapparaten. Alles recent (voorjaar 2014) gecontroleerd en voorzien van certificaat.

Bemanning

De bemanning van de Mojo bestaat uit de ervaren kapitein, de chefkok Soner (tevens plaatsvervangend kapitein) en minstens een gekwalificeerde sailor. Zij dragen er zorg voor dat uw vakantie zo aangenaam mogelijk is. De sailors hebben de benodigde kennis en ervaring de Mojo veilig en snel aan of af te meren. De Kaptan beheerst de Engelse taal en kent de mooiste plekjes op de route langs de Cote d'Azur. Hij is verantwoordelijk voor de veiligheid van het schip en haar passagiers/bemanning. De kapitein kan de route aanpassen en wanneer dat noodzakelijk is, wijzigen naar een andere mooie locatie.

Luxe zeilcruise, cultureel en sportief avontuur, culinair genieten en relaxen